Moog sound lab

Ara totes les empreses poden tenir presència a la xara, facebook, twittter, una web, un blog i vídeo! però la diferència està en com estar-hi. No tot val. Un bon exemple de com estar en vídeo a Internet el trobem amb Moog. Moog és una empresa “clàssica” de samplers (1965), equipament electrònic que bàsicament copien sons per després ser reproduits modificant-ne alguns dels seus paràmetres. Durant els 80 es va populartizar el seu ús entre els grups de moda.
Passat l’any 2.000 i en plena digitalització, qui comprarà un sampler? amb qualsevol ordinador es pot emular un sampler…
Dins del canal de vídeo que té Moog ha creat Moog sound lab, un espai equipadíssim amb tecnologia Moog al que convida a diferents grups per que facin un petit directe usant els seus productes. El resultat és francament bò. A més, des d’un punt de vista de comunicació el missatge arriba perfectament. Aconsegueixen notorietat, donen una bona imatge de marca i a sobre venen sense que sembli que venguin. Un exemple de bona praxis.
Com a perla, la versió sobre de Tegan and Sara.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>